Zamieszczone przez mrqtm
octavia 1,9TDI 110 2004r rozsypała mi się turbina
Zwiń
X
-
octavia 1,9TDI 110 2004r rozsypała mi się turbina
Witam wszystkich, posiadam skodę octavie 1,9TDI 110 czip na 140 120000 km, 2004r.Jestem pierwszym właścicielem od nowości , serwisowana i naprawdę zadbana , ale mam duży problem rozsypała mi turbina ,aż się wierzyć nie chce. Jestem zainteresowany kupnem używanej w bdb stanie ,lub nowej w dobrej cenie , regeneracji sie boję , ktoś mi pomoże ?. Telefon kontaktowy 602407630[/list]
-
-
Kolego a ja bym Ci proponował jednak zregenerować tą turbinę która masz. Wiem, że krążą różne opinie na ten temat ale wydaje mi się że regeneracją Twojej będzie najlepszym wyjściem. Nie wierz w coś takiego, że Ci ktokolwiek będzie mówił, że jego turbina jest w naprawdę super stanie tylko zmienić i jazda. Z reguły takie teksty okazują się stekiem bzdur. Po co masz kupować używkę w niewiadoma jakim stanie i za chwile w najlepszym przypadku szukać turbiny po raz drugi. JA miałem podobny problem ze swoja turbiną, zregenerowałem ją i przynajmniej wiem na czym jeżdżę. Tylko jak byś decydował na regeneracje to dobrze poszukaj gdzie ją zostawić. Dobre firmy dadzą Ci od roku do 2 gwarancji na swoją robotę więc wydaje mi się że to samo świadczy o sobie.
Komentarz
-
-
Jaki model silnika (ASV) ?
Gdzie robiłeś program ? Wstaw wykres jak masz.OII RS BMN - 205KM@435Nm by R-Performance :-)
SPRZEDAJĘ NA OLX: http://olx.pl/oferty/uzytkownik/1G8sP/
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez tigierJestem pierwszym właścicielem od nowości , serwisowana i naprawdę zadbana , ale mam duży problem rozsypała mi turbina ,aż się wierzyć nie chce.O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
Komentarz